Harta site-ului
Ajutor
Secretarii consiliilor locale de ambele nivele-întruniți într-o ședință de lucru
Secretarii consiliilor locale de ambele nivele-întruniți într-o ședință de lucru

La solicitarea Comisiei Electorale Centrale, pe data de  17 aprilie 2024, în sala de ședințe a Consiliului raional Dubăsari, a avut loc o întrunire de lucru cu secretarii administrațiilor publice locale de nivelul unu și nivelul doi din raion.
În cadrul acesteia, dna Ana Nițulaș, președinta Consiliului electoral al Circumscripției electorale raionale Dubăsari nr. 15, a prezentat o informație amplă ce vizează aspecte din Regulamentul privind procedura de confirmare a legalității alegerilor, validarea și atribuirea mandatelor de primar și de consilier, precum și modul de organizare a referendumului local, modul de desfășurare a certificării funcționarilor electorali și altele.
Totodată, la propunerea secretarilor consiliilor locale, au fost puse în discuție și unele probleme ce țin de cadastrul funciar și de eliberarea certificatelor de urbanism, auptorizațiilor de construcție, de schimb a destinației, autorizațiilor de funcționare și alte aspecte legate de acestea, la care au participat respectiv, dl Sergiu Guvir, șef Secție agricultură și cadastru, și arhitectorul-șef al raionului, dl Gheorghe Morarenco.  
 Maria JIMBEI, secretară interimară a Consiliului raional

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Secretarii consiliilor locale de ambele nivele-întruniți într-o ședință de lucru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta